Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici,

Molimo vas da pre početka korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate Uslove korišćenja.

Svaka poseta i naručivanje proizvoda na web sajtu goldenoil.co.rs znači da ste saglasni sa njima u potpunosti.

Kopiranje, distribuiranje i korišćenje sadržaja sa web sajta goldenoil.co.rs, delimično ili u celini, u bilo kakvom obliku, za druge svrhe (privatne i komercijalne) je izričito zabranjeno.

Zabranjeno je bilo kakvo drugo raspolaganje sajtom ili fotografijama koje se nalaze na sajtu, u celini ili delimično, bez prethodne pisane dozvole vlasnika autorskih prava.

Golden Oil ima posebne dozvole za korišćenje i objavljivanje sadržaja na web sajtu goldenoil.co.rs, koja su preuzeta od strane trećih lica, a koja su vlasnici autorskih prava.

Neovlašćeno korišćenje, kopiranje i bilo kakvo distribuiranje bilo kog dela web sajta i sadržaja koji se na njemu nalaze (fotografije, baze podataka, programerski kod) bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Za kršenje bilo kog dela Uslova korišćenja nadležan je Privredni sud u Novom Sadu, kao i Međunarodni sudovi koji se bave zaštitom prava intelektualne svojine.

Lični podaci koje prosledite web sajtu goldenoil.co.rs prilikom registracije, biće strogo čuvani i zaštićeni, dostupni samo zaposlenima u Golden Oil kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Prilikom unosa vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite vaš nalog na web sajtu ažurirate te informacije).

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo naručene proizvode, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbinenice.

Korisnik ima pravo pristupa, menjanja, kao i brisanja svojih ličnih podataka, što može učiniti na stranici Moj nalog ili slanjem maila na [email protected]. Takođe, korisnik je odgovoran za održavanje svog naloga i lozinke. Korišćenjem sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju putem vašeg naloga.

U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetnije usluge. Svi zaposleni u Golden Oil. su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti korisnika.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe, niti ćemo ih prosleđivati trećim licima.

Pored navedenih, prikupljamo i analiziramo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica.

Golden Oil nastoji da pruži korisnicima precizne podatke, međutim, Golden Oil ne može da garantuje tačnost, preciznost ili sveobuhvatnost podataka koji postoje na sajtu.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu su informativnog karaktera I može se desiti da materijal sadrži tehničke netačnosti ili tipografske greške, između ostalog i zbog toga što podatke dobija od drugih lica. Golden Oil se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a neograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost sadržaja i informacija na web sajtu.

Sve porudžbine primljene radnim danima do 12h biće obrađene istog ili narednog dana dok će porudžbine primljene posle 12h biti obrađene u naredna 2 dana.

Isporuka bi trebalo da bude u roku od 24h do 72h (neradni dani, vikend) od momenta kada potvrdite porudžbinu, izuzev u slučaju kada traženi proizvod trenutno nije dostupan što se najčešće rešava u roku od par dana.

U slučaju da je Kupac primio naručene artikle ali da iz nekog razloga želi da je zameni ili vrati, troškove transporta, odnosno brze pošte snosi Kupac.

Molimo vas da prilikom preuzimanja pošiljke u prisustvu kurira proverite svoj paket.

Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) odmah zatražite od kurira da proverite da li je sam proizvod oštećen. U slučaju da jeste, tražite da sačini zapisnik o oštećenju.

Ako ste primili pošiljku i, nakon otvaranja, ustanovili da isporučeni artikli ne odgovaraju naručenoj ili da podaci na računu nisu odgovarajući, molimo vas da nas pozovete telefonom na broj +38162 864 9854 ili pošaljete e-mail sa podacima na [email protected]. Rok za rešavanje reklamacije je 14 dana od trenutka prijave.

Korišćenjem web sajta goldenoil.co.rs podrazumeva se saglasnost korisnika sa navedenim Uslovima korišćenja. Golden Oil zadržava sva prava da menja i dopunjava Uslove korišćenja, koje postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici. Golden Oil se obavezuje da će se pridržavati navedenog.